Donateurs

Donateurs

Noordmolen Twickel - Donateurs

De Noordmolen wordt geheel door vrijwilligers gerund, en ontvangt geen structurele subsidie. We zijn mede afhankelijk van donateurs en kunnen iedere donatie goed gebruiken.

 

Wie de Noordmolen een warm hart toedraagt en waardering heeft voor het vele werk dat de vrijwillige molenaars in en nabij de Noordmolen verrichten kan al donateur worden vanaf € 5.- per jaar.

Voor een eenmalige donatie waar wij je zeer denkbaar voor zijn kun je een bedrag over maken op bankrekeningnummer  NL85 RABO 0145 6522 70  ten name van de “Penningmeester Noordmolen”.

Deze Vrienden van de Noordmolen krijgen dan 10% korting op alle producten van onze oliemolen, zoals flesjes lijnolie, wandelroutes door Twickel, gratis consumpties tijdens de Midwinterwandeling e.d.

Momenteel hebben we ongeveer 280 donateurs die de Noordmolen steunen.

Wil je ook donateur worden?
Meld je dan aan via dit formulier. Molenaar Jan Naafs neemt dan vrijblijvend contact met je op. Je kunt Jan ook bellen op 074-3761967.

Wordt structureel donateur en vul het onderstaande formulier in.

Of

Scan of selecteer de QR code voor een eenmalige donatie en ondersteun de molenaars.

Noordmolen-Twickel-QR-Doneren

Voor de bescherming van jouw privacy voldoen wij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bekijk hier ons privacybeleid.

Ik wil de Noordmolen structureel steunen en meld mij aan als donateur.
* verplichte velden


Vul onderstaande code in om spam tegen te gaan