Noordmolen-Twickel-Bicycle-Club-for-Kika

Landgoed Twickel kloppend hart van actie Hartstocht voor Kika met wandel- en fietstochten

Landgoed Twickel kloppend hart van actie Hartstocht voor Kika met wandel- en fietstochten.

Landgoed Twickel is zondag 4 juli het kloppend hart van een grote actie van Bicycle Club for Kika, de organisatie die strijd tegen kinderkanker.

Noordmolen-Twickel-Bicycle-Club-for-Kika

Bicycke Club for Kika

Hartstocht voor Kika heet het evenement dat de stichting Bicycke Club for Kika houdt om geld in te zamelen voor Kika. De organisatie zet daarvoor drie routes uit voor de racefiets, twee voor de gravelbike en er zijn drie wandelingen. De afstanden variëren, zodat de drempel om mee te doen voor niemand te hoog hoeft te zijn, meldt Bicycle Club for Kika. Op Landgoed Twickel beginnen de wandelingen. Er kan worden gekozen voor afstanden van 6, 10 of 14 kilometer. Er is een centrale verzorgingspost bij De Noordmolen, en onderweg is een pauzeplek gepland. Voor de fietsers is dat in Haaksbergen, bij de Oostdorper Watermolen.

Voor liefhebbers van de racefiets zijn er tochten over 60, 75 en 105 kilometer. Voor de gravelbike, een fiets die geschikt is voor het rijden op verschillende soorten ondergrond, worden er twee routes, van 60 en 100 kilometer, uitgezet. Ook hier kan worden gestart in de buurt van kasteel Twickel, maar de route is tevens goed onderweg op te pikken in Haaksbergen of elders. Bij De Noordmolen op Twickel en de watermolen in Haaksbergen worden verzorgingsplekken ingericht.

Deelnemen kan alleen vooraf via inschrijving op bicycleclubforkika.nl. Het inschrijfgeld voor fietsers is minimaal 10 euro. Wandelaars betalen minimaal 5 euro. Na inschrijving krijgen deelnemers de gpx van de route per app of per mail toegestuurd. Ook bij de start in Ambt Delden liggen diverse routes klaar.

Noordmolen-Twickel-Bicycle-Club-for-KikaInschrijven

Inschrijven? Ga naar www.bicycleclubforkika.nl/hartstocht-voor-kika

 

Bron: Hofweekblad

Geplaatst in Evenement, Rondom de Noordmolen en getagd met , , , , , .